Waar kunt u ons vinden?
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn 
AFM nummer: 12040085 
  Privacyverklaring Cornelius & de Wit
                

corneliusdewit logo

Verzekeringen

Agrarische verzekeringen

Cornelius & de Wit is uw specialist in de agrarische markt. Het eerste agrarische advies gaven wij al in de jaren '50. Onze medewerkers hebben veelal een agrarische achtergrond of opleiding genoten en voelen daarom een sterke verbondenheid met de sector. Wij hebben de specifieke kennis en ervaring in huis om u als agrarisch ondernemer maatwerk te kunnen bieden. Vrijwel alle denkbare schadegevallen hebben wij al eens bij de hand gehad.
Iedere agrarische onderneming is uniek. Bovendien zijn in de agrarische sector het bedrijf en het gezin onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen waarbij zakelijke- en privé verzekeringen zijn te combineren. Op deze manier profiteert u van voordeel, gemak en complete zekerheid.

Binnen de agrarische sector zijn wij o.a. actief in de sectoren:

  • Bloembollen
  • Melkveehouderij
  • Fruitteelt
  • Akkerbouw

Midden- en kleinbedrijf

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf liggen talloze risico's op de loer die de continuïteit van het bedrijf in gevaar kunnen brengen. Preventiemaatregelen kunnen de risico's verkleinen en de financiële gevolgen zijn te beperken door middel van verzekeren. 

Samen met u als ondernemer maken wij een analyse van de risico's die u als ondernemer loopt. Vervolgens bepalen wij in overleg met u welke preventiemogelijkheden er zijn, welke risico's verzekerbaar zijn en welke risico's u bereid bent zelf te dragen. Dit laatste verschilt vanzelfsprekend per onderneming en per ondernemer. Als onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij vervolgens de markt op om voor u de meest geschikte verzekeringsoplossing te zoeken. Cornelius & de Wit biedt u oplossingen die bij uw onderneming passen,zonder hiaten en zonder dubbele of onnodige dekkingen.

U wilt zich als ondernemer natuurlijk volledig kunnen focussen op uw bedrijf, ook al weet u dat er talloze risico’s op de loer liggen. Samen met u maken wij een risicoanalyse. Met behulp van preventieve maatregelen kunnen risico’s worden verkleind en de financiële gevolgen worden afgedekt middels verzekeringen.

Cornelius & de Wit biedt u als onafhankelijk tussenpersoon oplossingen op maat.  Wij zoeken voor u de meest geschikte verzekeringen die perfect aansluiten op uw bedrijfssituatie.

Verzekeringen ZZP

De afgelopen jaren is het aantal zzp'ers flink toegenomen en deze trend zal zich de komende jaren voortzetten.

Als ZZP-er werk je keihard om je bedrijf op poten te zetten. Je gaat daarbij risico's niet uit de weg, want dat hoort nu eenmaal bij zelfstandig ondernemen; zonder lef kom je nergens. Maar om te kunnen blijven ondernemen, is het wel verstandig om na te denken over de mogelijke risico's. Want wat gebeurt er als je bedrijfsruimte afbrandt, je arbeidsongeschikt raakt, een klant weigert te betalen of als je schade toebrengt aan een ander. Veel zekerheden die je als werknemer had, zijn weggevallen.

Je kunt natuurlijk denken: die kosten vang ik zelf wel op. Maar als starter zit je niet te wachten op onverwachte kosten. Dat geld kun je veel beter investeren in je bedrijf.

Neem contact met ons op als je wilt weten welke risico's voor jou verstandig zijn om af te dekken.

Particulieren

Cornelius & de Wit ontzorgt! Voor particulieren zijn wij hét aanspreekpunt voor alle verzekeringen. Wij brengen samen met u uw risico's in kaart en met behulp van preventieadvies en verzekeringen bent u goed beschermd tegen de vervelende financiële gevolgen van schade.

Als onafhankelijk tussenpersoon bieden wij u de keuze uit een groot aantal verschillende verzekeraars.  In veel gevallen kunnen wij geld voor u besparen, zonder dat u meer risico loopt.

Heeft u schade? Onze eigen schadeafdeling zorgt ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wij verzorgen voor u het gehele schadetraject.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!