Waar kunt u ons vinden?
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn 
AFM nummer: 12040085 
  Privacyverklaring Cornelius & de Wit
                

corneliusdewit logo

Over ons

groepsfoto nieuw

Cornelius & de Wit kenmerkt zich door jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche maar vooral ook door onze persoonlijke benadering, waar wij heel ver in gaan. Cornelius & De Wit neemt voor u alle zorgen weg. Bij ons zijn zowel uw zakelijke als privébelangen in goede handen.

Onze medewerkers hebben de juiste opleidingen genoten om te mogen adviseren op het gebied van hypotheken en verzekeren. Binnen ons bedrijf worden zij vervolgens opgeleid tot specialist in hun vakgebied. En zij volgen daarin continu de jongste ontwikkelingen.

Zodoende kunnen zij precies aangeven waarom iets wel of niet verzekerd hoeft te worden en wat belangrijk is voor u als klant.

Van oorsprong hebben wij veel binding met de agrarische sector en weten wij wat er nodig is om daarin tot het beste verzekeringsadvies te komen. Daarvoor werken wij samen met de meeste grote verzekeraars.

Geschiedenis

De geschiedenis van Cornelius & de Wit gaat terug tot 1 januari 1955, toen Timon de Hart zich inschreef als zelfstandig tussenpersoon. Destijds werkte hij vanuit Edam. In die tijd bracht hij de meeste verzekeringen onder bij de Hollandse Maatschappij van Landbouw. Timon heeft samen met zijn vrouw Wil de Hart-Vels het fundament voor Cornelius & de Wit gelegd.

In 1967 is het bedrijf verhuisd naar het Grote Noord in Hoorn en is Timon de Hart vanwege de grote toename van het aantal relaties gaan samenwerken met Lammert Cornelius. Dit gaf de mogelijkheid om als bedrijf verder te groeien.

Het kantoor werd in 1989 overgenomen door Lammert Cornelius, samen met zijn dochter Ineke en schoonzoon Antoon de Wit. De bedrijfsnaam werd vervolgens veranderd in Cornelius & de Wit.

In 1996 werd het tijd om te verhuizen van het Grote Noord naar de Nieuwe Steen 16 in Hoorn. Dit kantoor vormt nog altijd de thuisbasis van Cornelius & de Wit.

In 2010 is Lammert Cornelius uitgetreden en zijn Ineke en Antoon de Wit eigenaar geworden. Inmiddels is Cornelius & de Wit uitgegroeid tot een bedrijf met negen medewerkers, die al jarenlang werkzaam zijn bij het bedrijf en daarmee de continuïteit en stabiliteit tekenen. Mede hierdoor is ons klantenbestand fors uitgebreid.