Waar kunt u ons vinden?
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn 
AFM nummer: 12040085 
  Privacyverklaring Cornelius & de Wit
                

corneliusdewit logo

MKB

U wilt zich als ondernemer natuurlijk volledig kunnen focussen op uw bedrijf, ook al weet u dat er talloze risico's op de loer liggen. Samen met u maken wij een risicoanalyse. Met behulp van preventieve maatregelen kunnen risico's worden verkleind en de financiële gevolgen worden afgedekt middels verzekeringen.

Cornelius & de Wit biedt u als onafhankelijk tussenpersoon oplossingen op maat. Wij zoeken voor u de meest geschikte verzekeringen die perfect aansluiten op uw bedrijfssituatie.

Verzekeringen ZZP

De afgelopen jaren is het aantal zzp'ers flink toegenomen en deze trend zal in de komende jaren alleen maar doorzetten.

Als ZZP-er werk je keihard om je bedrijf op poten te zetten. Je gaat daarbij risico's niet uit de weg, want dat hoort nu eenmaal bij zelfstandig ondernemen; zonder lef kom je nergens. Maar om te kunnen blijven ondernemen, is het wel verstandig om na te denken over de mogelijke risico's. Want wat gebeurt er als je bedrijfsruimte afbrandt, je arbeidsongeschikt raakt, een klant weigert te betalen of als je schade toebrengt aan een ander. Veel zekerheden die je als werknemer had, zijn weggevallen.

Je kunt natuurlijk denken: die kosten vang ik zelf wel op. Maar als starter zit je niet te wachten op onverwachte kosten. Dat geld kun je veel beter investeren in je bedrijf.

Neem contact met ons op als je wilt weten welke risico voor jou verstandig zijn om af te dekken.