Waar kunt u ons vinden?
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn 
AFM nummer: 12040085 
  Privacyverklaring Cornelius & de Wit
                

corneliusdewit logo

Vacature

Op dit moment is er 1 vacature beschikbaar

Cornelius & de Wit
is specialist op het gebied van schade- en levensverzekeringen en hypotheken. Door persoonlijk en onafhankelijk advies zijn wij al ruim 60 jaar in staat om onze klanten aan ons te binden.  
Centraal in onze dienstverlening staat het beste advies voor onze klanten, de vakkundigheid, klantgerichtheid en betrouwbaarheid van onze medewerkers en een gezonde groei van ons bedrijf.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Verzekeringsadviseur binnendienst

Functie
Als medewerker in ons bedrijf heb je een veelzijdige functie. Met 8 collega’s adviseer jij onze (potentiële) relaties over alle vormen van verzekeringen en passende aanbieders in de markt. Je volgt de belangrijke ontwikkelingen in de markt en kent de branche.

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur.

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Het bezit van de diploma’s WFT Particulier en Zakelijk is een pré!
  • Voor je verdere ontwikkeling vind je het volgen van opleidingen een vanzelfsprekendheid.
  • Eigenschappen als klantgerichtheid, doortastendheid, creativiteit, flexibiliteit, accuraatheid en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
  • In je werk heb je een commerciële instelling en een scherpe blik voor de wensen van klanten. Het samenwerken in een team met een informele en collegiale sfeer spreekt je aan.

Aanbod
Cornelius & de Wit biedt een verantwoordelijke functie, in een leuk team waarin ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een uitstekend pensioen en studiekostenfaciliteiten.

Geïnteresseerd?

Als je deze uitdaging aan durft mail dan direct je motivatiebrief met c.v.

Contactgegevens:

Cornelius & de Wit
Antoon de Wit
Nieuwe Steen 16
1625 HV Hoorn
0229-216600
antoon@corneliusdewit.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.