Waar kunt u ons vinden?
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn 
AFM nummer: 12040085 
  Privacyverklaring Cornelius & de Wit
                

corneliusdewit logo

Hypotheken

Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek zijn twee van de belangrijkste financiële beslissingen in een mensenleven. Uiteraard wilt u daarbij op basis van het juiste inzicht de juiste afweging maken en ook nog eens profiteren van scherpe rentes en uitstekende voorwaarden.

Door het succesvol afronden van de studie voor Erkend Hypotheek Adviseur mogen wij als kantoor met trots het SEH keurmerk voeren.

Het is onze uitdaging om samen met u tot de juiste afweging te komen. Dit doen wij door uw persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen te inventariseren en u inzicht te geven in uw financiële situatie op korte en lange termijn. Op deze manier vinden we samen de juiste balans tussen zekerheden en risico's.

Door afspraken te maken met vele grote hypotheekaanbieders in de markt kunnen we altijd een passende oplossing bieden tegen een scherpe rente. We doen zaken tegen een vooraf afgesproken tarief waardoor onze onafhankelijkheid gewaarborgd blijft. Een advies op maat, dat is waar het om draait!

Daarnaast kan Cornelius & de Wit u ook ondersteunen bij de aankoop van uw nieuwe woning en bij de zoektocht naar de juiste notaris of taxateur. Dat kan u veel geld besparen.