Waar kunt u ons vinden?
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn 
AFM nummer: 12040085 
  Privacyverklaring Cornelius & de Wit
                

corneliusdewit logo

Tevredenheidsaward 2019

Vanaf heden pronkt onderstaande award op onze balie. Dit schild representeert de tevredenheid van onze Nh1816 verzekerden over 2019.

De score kwam uit op een 9,0 voor schade afhandeling en 8,9 voor verzekeringen die nieuw zijn afgesloten in 2019. Maik den Inseger van Nh1816 Verzekeringen overhandigde het symbolisch schildje van dit resultaat aan ons.

De cijfers zijn gebaseerd op de klanttevredenheidonderzoeken die onze verzekerden via Nh1816 hebben ingevuld en die zijn uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau. De opmerkingen die bij deze beoordelingen worden vermeld, zijn direct te lezen op onze adviseurspagina op de website van Nh1816. 

Ons doel is deze cijfers vast te houden voor 2020 en mogelijk zelfs te verbeteren!

Prestatieschild

Facebookpagina Cornelius & de Wit

Bij Cornelius & de Wit hechten wij veel waarde aan onze persoonlijke benadering. Hier proberen wij heel ver in te gaan. Een vanzelfsprekendheid hierbij is een goede veelzijdige manier van communiceren.

Anno 2019 is de manier van communiceren op veel vlakken gedigitaliseerd. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat wij op 22 februari 2019 live zijn gegaan met onze eigen Facebook-pagina!

Op onze eigen Facebook-pagina bieden wij u een chat-pagina, leuke weetjes over ons vak, handige tips & tricks, actualiteiten en meer. Tevens houden wij periodiek een leuke win-actie. De meest recente is onze openingsactie. Wat dit precies inhoudt kunt u vinden op onze pagina. De openingsactie verloopt op vrijdag 1 maart 2019 om 14.00 uur.

Neem gerust een kijkje op onze pagina via: https://www.facebook.com/corneliusdewit/

 FB PAGINA WELKOM 3

De Cornelius & de Wit App is gelanceerd

In samenwerking met Concapps B.V. is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het bouwen van een eigen app.

Deze app kent vele handige opties. Zo kunt u mobiel uw schade melden, een wijziging doorgeven en zijn alle handige nummers binnen handbereik. Natuurlijk is dit niet alles, dus neem gauw een kijkje.

De app is te downloaden voor mobiele telefoons en tablets met iOS en Android software.

Heeft u vragen over het downloaden en/of het gebruik van de app? Neem dan contact met ons op: 0229-216600 of info@corneliusdewit.nl

App template site