Waar kunt u ons vinden?
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn 
AFM nummer: 12040085 
  Privacyverklaring Cornelius & de Wit
                

corneliusdewit logo

Nieuwe mobiele app Cornelius & de Wit

De afgelopen periode zijn wij in samenwerking met A.i. Automatisering bezig geweest met het ontwikkelen van een vernieuwde mobiele app.
 
Zo kunt polissen en bijhorende documenten inzien, schades melden, wijzigingen doorgeven, facturen inzien en zijn handige nummers binnen handbereik.
 
Vanaf donderdag 1 juli 2021 is deze beschikbaar voor onze particuliere relaties. Op korte termijn hopen wij deze ook open te kunnen stellen voor onze zakelijke relaties.
Onze huidige mobiele app zal vanaf 1 juli 2021 niet meer beschikbaar zijn.
 

Tevens ziet u in de nieuwe app alvast een voorproefje van onze vernieuwde huisstijl. Op korte termijn zult u dit logo op alle communicatie van ons aantreffen.

Onze relaties ontvangen vandaag een mail met de nieuwe features en installatie instructies.
 
Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij dat zijn.

De verschillende dekkingen van een autoverzekering

Uw auto moet natuurlijk goed verzekerd zijn, maar wat is hierbij een goed advies? 

Er zijn drie verzekeringsvormen waar u tussen kunt kiezen:

  • Wettelijke aansprakelijkheid (WA): Deze verzekering dekt gewoonlijk alle letselschade en zaakschade die door de verzekerde wordt veroorzaakt.

  • WA + Beperkt casco: Naast de WA schade dekt de beperkt casco dekking schade aan uw eigen auto door oorzaken die buiten de eigen invloedssfeer liggen (brand, storm, diefstal, ruitschade en botsing met loslopende dieren).

  • WA + Volledig casco: Dit is de WA beperkt casco met aanvullend een dekking bij schade aan uw auto door schade binnen de eigen invloedssfeer, bijvoorbeeld een aanrijding of door vandalisme (allrisk).

 Maar welke dekking is verstandig om te kiezen?

Indien u een auto koopt, welke recent gebouwd is lijkt WA + Volledig casco de verstandigste keuze. Bij een totaalverlies of diefstal van de auto wordt er uitgekeerd op basis van de dagwaarde. Een auto die een paar jaar oud is heeft nog een hoge dagwaarde. De auto niet WA + Volledig casco verzekeren kan tot gevolg hebben dat u zelf hoge kosten dient te maken. Indien u bijvoorbeeld zelf een schade veroorzaakt en uw auto heeft schade, dan dient u de herstelkosten zelf te betalen. Als herstel niet meer mogelijk is vindt er geen vergoeding plaats op basis van de dagwaarde.

Mocht de auto wat ouder worden, dan zakt de waarde van het voertuig ook. De auto blijft verzekerd op basis van de nieuwwaarde, maar er wordt uitgekeerd op basis van de steeds lagere dagwaarde. Hierbij kan een goed advies zijn om de autoverzekering om te zetten naar WA + Beperkt casco. Eén van onze adviseurs kan samen met u kijken wanneer het een goed moment is om de dekking aan te passen. 

Wanneer de auto dermate oud is en lage dagwaarde heeft kiezen sommige mensen om de auto alleen te verzekeren tegen de wettelijke aansprakelijkheid (WA). Hierbij is er alleen dekking voor schade die u veroorzaakt aan anderen. In veel gevallen is het te overwegen om toch voor WA + Beperkt casco te kiezen. De premie is iets hoger, maar u blijft verzekerd tegen brand-, diefstal-, storm- en ruitschade. Tevens bied deze verzekering dekking voor een botsing met een loslopend dier. 

Andere aanvullende dekkingen: 

  • Schadeverzekering voor inzittenden: Deze dekt de schade die de bestuurder en inzittenden in uw auto hebben opgelopen naar aanleiding van een ongeval. Met deze verzekering bent u gedekt voor materiële schade, letselschade, schade aan eigen kleding of bagage, medische kosten en inkomstenverlies door opgelopen letsel. Onze adviseurs zullen deze aanvullende dekking altijd adviseren.

  • Rechtsbijstand verkeer: Hierbij bent u (en uw gezin) verzekerd voor juridische hulp als u een conflict heeft als een deelnemer in het verkeer. Deze verzekering is een goede aanvulling op uw autoverzekering. Zeker als uw auto niet WA + Volledig casco is verzekerd. Deze dekking bied namelijk een extra verhaalsmogelijkheid. 

  • Aankoopwaarderegeling: Bij veel maatschappijen kunt u kiezen om de aankoopwaarde voor een bepaalde termijn mee te verzekeren. Binnen deze termijn wordt bij een totaalverlies of diefstal van de auto uitgekeerd op basis van de aankoopwaarde in plaats van de dagwaarde. Vaak kunt u kiezen voor een termijn van 12, 24 of 36 maanden.

  • Nieuwwaarderegeling: Koopt u een nieuwe auto, dan is het mogelijk om de nieuwwaarde te verzekeren voor een bepaalde termijn. Binnen deze termijn wordt bij een totaalverlies of diefstal van de auto uitgekeerd op basis van de nieuwwaarde in plaats van de dagwaarde. Vaak kunt u kiezen voor een termijn van 12, 24 of 36 maanden.

  • Pechhulp: Het kan zijn dat u een keer met pech langs de weg staat. Indien u geen pechhulp heeft bij uw dealer of via de ANWB, kunt u kiezen deze mee te verzekeren op uw autoverzekering. U wordt geholpen bij pech langs de weg en u heeft recht op een vervangende auto.

    Onze adviseurs staan klaar om een passend en persoonlijk advies te geven!

Tevredenheidsaward 2019

Vanaf heden pronkt onderstaande award op onze balie. Dit schild representeert de tevredenheid van onze Nh1816 verzekerden over 2019.

De score kwam uit op een 9,0 voor schade afhandeling en 8,9 voor verzekeringen die nieuw zijn afgesloten in 2019. Maik den Inseger van Nh1816 Verzekeringen overhandigde het symbolisch schildje van dit resultaat aan ons.

De cijfers zijn gebaseerd op de klanttevredenheidonderzoeken die onze verzekerden via Nh1816 hebben ingevuld en die zijn uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau. De opmerkingen die bij deze beoordelingen worden vermeld, zijn direct te lezen op onze adviseurspagina op de website van Nh1816. 

Ons doel is deze cijfers vast te houden voor 2020 en mogelijk zelfs te verbeteren!

Prestatieschild

Facebookpagina Cornelius & de Wit

Bij Cornelius & de Wit hechten wij veel waarde aan onze persoonlijke benadering. Hier proberen wij heel ver in te gaan. Een vanzelfsprekendheid hierbij is een goede veelzijdige manier van communiceren.

Anno 2019 is de manier van communiceren op veel vlakken gedigitaliseerd. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat wij op 22 februari 2019 live zijn gegaan met onze eigen Facebook-pagina!

Op onze eigen Facebook-pagina bieden wij u een chat-pagina, leuke weetjes over ons vak, handige tips & tricks, actualiteiten en meer. Tevens houden wij periodiek een leuke win-actie. De meest recente is onze openingsactie. Wat dit precies inhoudt kunt u vinden op onze pagina. De openingsactie verloopt op vrijdag 1 maart 2019 om 14.00 uur.

Neem gerust een kijkje op onze pagina via: https://www.facebook.com/corneliusdewit/

 FB PAGINA WELKOM 3